BESAS/Bedrift & Eiendomservice AS i Bergen er et rengjøringsbyrå og totalleverandør av renholdstjenester.

 

Det vil si at vi utfører alt fra daglig renhold av kontorer, tepperensmøbelrensvindusvask/vinduspussstøvmålingfasadevask  og hovedrengjøring til byggrengjøring og mer spesialiserte tjenester som smitterenhold, vikar renhold og renhold av ventilasjonsanlegg.

Vårt hovedmarked er Bergen, men vil leverer også tjenester til kunder i kommunene rundt Bergen. I januar 2009 ble vi som første renholdsbedrift i Bergen sertifisert som Miljøfyrtårnbedrift.

Riktig renhold er en viktig faktor for trivsel og godt arbeidsmiljø. Med en avtale om daglig renhold fra BESAS/Bedrifts & Eiendomsservice AS så sørger du for å legge det beste grunnlaget for dine ansattes prestasjoner.

Daglig renhold

Renhold av høy kvalitet til riktig pris. Dyktige medarbeidere og kvalitetsikring i henhold til INSTA 800.

Vinduspuss

BESAS/Bedrift & Eiendomsservice har en rekke kunder innen vinduspuss, og vi sørger for skinnende rene vinduer.

Tepperens

Tepperens av høy kvalitet! Vi tilbyr tepperens for kunder i Bergen og omegn.

Møbelrens

Spesialist på rens av møbler i Bergen. Vi tilbyr møbelrens for kunder i Bergen og omegn.

Gulvbehandling

Riktig gulvbehandling gir flotte gulv! I tillegg ivaretar og forlenger det levetiden på gulvmateriale.

Hovedrengjøring

Vi utfører hovedrengjøring for bedrifter i Bergen og omegn i henhold til avtalt arbeidsomfang.

Støvmåling

BESAS/Bedrift & Eiendomsservice AS utfører støvmåling ved bruk av BM-Dustdetector.

Fasadevask

Gi din bedrift eller borettslag det ansiktsløftet som en god fasadevask gjør.

Byggrengjøring

Byggrengjøring utfører vi i forbindelse med bygging eller rehabilitering av bygg.

Skreddersydde løsninger på renhold

 

Med 30 års erfaring som vaskebyrå/rengjøringsbyrå i Bergen, har vi et høyt fokus på å imøtekomme kravene til kvalitet, løsninger, leveringstider og priser som markedet vil ha på renholdstjenester.

Om et oppdrag er renhold ventilasjonsanlegg, rengjøring fellesarealer eller smitterenhold kan du være trygg på at vi får jobben gjort med den kvaliteten som vi har satt som standard.

BESAS/Bedrift & Eiendomservice AS har utviklet gode systemer og rutiner på renhold, men kjennetegnes først og fremst på vår evne til å tilpasse systemene til hver enkelt kunde og situasjon.

For å lykkes med det jobber vi for å være tettest mulig på kunden og kundens virksomhet. Vi vil alltid skreddersy våre løsninger til dine unike utfordringer.

 

Rengjøring og renholdstjenester – kontinuerlig kompetanseutvikling

Siden vår start i 2002 har vi hatt et høyt fokus på kompetansehevning i egen bedrift. I tillegg ønsker vi å jobbe aktivt for å høyne statusen til våre servicemedarbeidere, og renholdsbransjen generelt.

Rengjøring er avgjørende for å sikre funksjonalitet og effektivitet i næringslivet. Uten ordentlige produksjons- og arbeidsforhold reduseres kvaliteten i den enkelte virksomhet markant.

Med profesjonell rengjøring fra BESAS/Bedrift & Eiendomservice kan du sikre virksomheten både bedre produkter, fornøyde medarbeidere og kunder.

Har du spørsmål vedrørende rengjøring og renholdstjenester ta kontakt med oss. Vi har lang erfaring innen renhold og kan være behjelpelig med gode råd.